сряда, 13 декември 2006 г.

Маймуната е в депресия!

08.12.2006 г.
Маймуната страда от тежка физиологична деформация и е в депресия. Деформацията се изразява в това,че космите на мънкито растат бакуърдс,т.е. в обратна посока. Маймуната не чувства болка,но е морално ,психически и емоционално угнетена. Депресията се задълбочава поради суетността на маймунката,която сега е в размножителен период. Има опасност тя да получи НР (нервно разстройство),а се знае,че на човекоподобните НР не им се отразява добре на плодовитостта. Нищо чудно догодина зоопаркът да остане без шимпанзета и орангутанчета,които са любимци на децата.

09.12.2006 г.
Тъжни новини. Маймуната вече не яде нищо,дори препарирани банани. Има висока температура. Лекарите я лекуват с бета каротен ,но той не й понася и поврща. С аскорбинова киселина не може да се лекува,защото И причинява проблеми с шофирането и вчера имаше жертви на Граф Игнатиев.

Маймуната е на смъртния си одър. Призовавам всички врачки и екстрасенси да помогнат на маймуната ,защото иначе ще ми тежи на съвестта.
А,и още един симптом. Червеният гъз на маймуната позеленя...

10.12.2006 г.
Слава Богу маймуната се закрепи. Вчера беше много зле,но днес се посъвзе. Дойде ми идеята да приложим на маймуната небезизвестната в близкото минало порнотерапия на доктор Големан Млекоцистернин от Русия. Маймуната започна да свиква с руското порно и вече повръща само ,когато й го пуснем,а през останалото време ...не повръЩа. Така повръщока намаля с 67 % за един ден. Температурата е стабилна,закова на 39.5 градуса.

Зеленият гъз придоби лек розово лилав отенък и не се знае дали ще тръгне към червено или към синьо. Очаквам ефекта от свещичката,но е трудно ,защото маймуната има разстройство...

11.12.2006 г.
Maймуната е олекнала 5 кг,но се закрепи. Сега ходи на физеотерапия за задника си,защото вече не може да го ползва по предназначение. Маймуните рядко си седят на гъза,а на тази и се наложи цяла седмица да лежи болна,последваха деформации на задника и той сега прогресивно дебелее. Макар и отслабнала маймуната надава много бързо килограми и ако продължава така има опасност маймуната да затлъстее. Задникът придоби свелорозов цьвят,но през седмицата обиколи всички багри на дъгата. Маймуната се храни с апетит,но престана да се катери и свикна само да лежи.

Екипът от лекари се опасява,че маймуната, ще стане ленива и няма да може да се адаптира обратно в маймунската си среда. Освен това тя стана много сериозна и по цял ден мисли и философства. Даже искаше да влиза в Интернет,но аз смених паролата на компа.

12.12.2006 г.
Маймуната вчера се прибра в България и се депресира отново. Таман се беше оправила. Още на митницата (Българската) я набараха едни дебели митничари и почнаха да и завират разни предмети в червения гъз. След това И гледаха зъбите. После искаха да я обмитят и дълго търсиха нещо в някаква дебела книга ,на която пишеше ТАРИФА. Накрая нещо се скараха и маймуната се почувства човешки,забелязвайки,че има и по-големи маймуни от нея.
Маймуната още е в шок от случая на митницата. Изглежда митничарите търсеха диамант в гъза на маймуната. Като се замися колко пари са минали през същите тия пръсти...

Напусна митницата сама,сви зад ъгъла уморена,превита от съдбата...

13.12.2006 г.
Маймуната се завърна с гръм и трясък. Вчера пристигна у нас. Под едната мишница носеше книга с рецепти за супи,а под другата държеше Лили Иванова под ръка и двете грачеха в дует нещо за някакви детелини.

Гъзът на маймуната беше силно вирнат нагоре,защото Лили Иванова уредила маймуната да влезне в КЪЩАТА на Биг Брадър следващия път,когато сменят някой.
Маймуната е в трепетно очакване да стане звезда.
От сега им се кани,че ще ги наебе всички в къщата,барбар с Ники Кунчев.
Т.е. маймуната е в състояние на превъзбуденост и според мен скоро няма да мирне. Не знам какво може да се очаква.

Няма коментари: