четвъртък, 14 декември 2006 г.

Моето Си Ви



Родих се в тихата нощ на 01.08г. в бедното семейство на сексоложка и брачен консултант.От малък съм възпитаван във възрожденския дух на сексуалната революция. Закърмен съм с Бой Джордж, Мадона, Принс, а по-късно и великия Азис. Още в ранно детство имах възможността да опозная дълбоките дебри на женската психика и бях обучаван в древното изкуство на Тантра от чичо си Спиридон и леля Цура.

Крайъгълен камък в моето развитие се оказа постъпването ми на работа като игумен в девическия манастир "Св. Калашников" , кадето прекарах 2 незабравими години, посвещавайки битието си на отношенията "мъж-девствена жена" , достигайки в края на 2000-та година до едно завидно астрално ниво, за което дори самия Маркиз дьо Сад би ми завидял.

След като опознах тъй наречения нежен пол "отвсякаде" и "изоснови тъй да се каже, аз реших да се посветя на своята Y-хромозома и да постъпя като донаборник в небезизвестния Френски чуждестранен легион. Само за 1 година се издигнах от обикновен кашик до длъжността "главен снайперист-ординарец благодарение на набитото си око и на това, че винаги ги "нацелвах" точно кадето и както трябва

Следвоенния ми период бе белязан с идването на чичо ми Симеон (стара издънка на рода) от Испания на власт. Този факт отвори вратите ми кък частния сектор и аз станах новобогаташ и бизнесмен. Имам акции в АД " Блатна плесен" ( бисквитите, всички сте ги яли ) и съм едноличен собственик на "Мътеница, чесън и извара" EOOD, гр. Генерал Тошево.

Oще:
Имам смъртна присъда. Не можа да бъде изпълнена, защото електрическия стол даде на късо
Бил съм 1 година полицай в Ирак.
Шест месеца стаж на китоловен кораб.
Преброител на населението в Бомбай, Мексико сити и Токио
Три години нинджа в Бангладеш
Имам основна роля в атентата срещу папата, но ще мълча до гроб
Старшина в парашутната база в Косово.
За кратко управител на Бит-пазар "Малашевци" - гр. София ( видеопиратите още ме черпят, кат' ме видят )
В момента - шофьор на маршрутка в Москва.
Участвал съм с главни роли в продукциите на Парамаунт Шака Зулу"Злите мъртви 2"От тъп, по-смотан 3" и шед (ер малък) овъра ми - "Вдовицата в бяло и коминочистачът в розово"
Три пъти съм изкачвал К-2 откъм северния склон и имам 2 спускания от върха на Нанга Парбат до Кота нула със сноуборд (оттам са ми белезите).


За себи си мога да кажа, че (а ето и топ 5 на най-сериозните женски клишета):
Знам какво искам и как да го постигна!
Обичам да танцувам и да се забавлявам
Уважавам жената (редовно)
Обичам колите и високите скорости.
Също и екстремните спортове - сърфистите на Хавай ми плащат комисионна, защото като пръдна в Черно море и правя цунами в Тихия океан.

1 коментар:

Анонимен каза...

Как говорилось на Seexi.net Ищу девушку 23-30 лет, работающую, порядочную, в подселение в однокомнатную квартиру в 15 минутах через м Лукьяновская, Дорогожичи и Шулявка, удобное положение. В квартире 2 спальных места, обстановка, телевизор, холодильник. Оплата 1200 грн. с человека.
Заселение с 1 ноября. 068 184 22 24 Таня.